Skip links
Разгледай
Плъзни

SIN CARS Информационен бюлетин, бр.1

„Здравейте, приятели на СИН КАРС ИНДЪСТРИ и L CITY!

Както ви обещахме – продължаваме да ви информираме за развитието на проекта L CITY и за работата на СИН КАРС като цяло. Ще се радваме, ако вашият интерес да следите отблизо нашето развитие продължи и занапред. Вашата подкрепа, както и критика, са изключително ценни за нас – помагат ни да се развиваме с най-бързи темпове. Затова използвам възможността още веднъж да ви благодаря за доверието и да ви пожелая здраве и смели мечти!“
С уважение,
Росен Даскалов – Изпълнителен директор на СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД

(Маню Моравенов и Росен Даскалов)

Официално стартира търговията с акции на СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД на БФБ

На 1-ви юли акциите на компанията успешно започнаха да се търгуват на Българската фондова борса. Това отбелязва следващата важна стъпка в развитието на СИН КАРС ИНДЪСТРИ като публична компания. Интересът към акциите беше голям и още в първите минути на търговията цената на акция достигна близо 2.50 лв., а броят на акционерите ни бързо нарасна от 105 в началото на юни при реализирането на емисията до 220 към настоящия момент. За повече информация вижте тук.

На традиционната официална церемония в БФБ по откриване на търговията присъстваха членове на съвета на директорите на СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД и представители на Българска фондова борса АД.


(на снимката от ляво на дясно: Анелия Дудева – член на Съвета на директорите (СД) и Главен финансист, доц. д-р Маню Моравенов – Изпълнителен директор на БФБ АД, Росен Даскалов – Изпълнителен директор и Председател на СД, Стоян Малкочев – член на СД и Главен финансов консултант, Виктор Стоянов – член на СД)

Реверанс към нашите нови акционери

По време на церемонията в БФБ, чрез томбола в присъствието на ръководството на БФБ, избрахме   трима от нашите първи акционери, взели участие в първичното предлагане на емисията от нови акции. Те ще имат възможността да посетят СИН КАРС в Русе, да се докоснат  и да наблюдават от близо процеса по създаване на първия електромобил L CITY, както и да повишат рязко адреналина си като се повозят в спортния супер автомобил SIN R1.

Първо официално представяне на L CITY

В началото на септември ще се проведе голямото изложение IAA Mobility 2021. На този международен форум ще си дадат среща представители на секторите „Мобилност” и „Технологии”. Именно там ще бъде първата голяма сцена за електромобила L CITY. IAA Mobility 2021 ще се проведе в Мюнхен от 7-ми до 12-ти септември и ще представи най-горещите иновации и тенденции в средствата за транспорт.  Посетителите ще могат да видят L CITY на мястото, където ще бъдат представени и продукти на големи компании като Mercedes-Benz, Michelin, Bosch и много други. Възможността да присъстваме сред толкова много, вече утвърдени марки от автомобилната индустрия, за нас ще бъде изключителна възможност, чест и отговорност, и ще ни даде възможност както да демонстрираме какво сме постигнали, така и да обогатим познанията си в сферата, за да сме в крак с бъдещето. Ако по същото време ще се намирате някъде в близост до Мюнхен – посетете ни на щанда на L CITY, ще ви очакваме! Повече информация за събитието, може да намерите тук.

Начало на процеса по хомологация на L CITY

В началото на тази седмица подадохме първите документи за хомологация на L CITY. Тя ще се извърши в партньорство TÜV SÜD и ще бъде за автомобил в категория N1 и 1+1 места. Какво означава  N1? Това е категоризация за лекотоварен автомобил с максимална товароносимост до 3,5 тона. Това е и автомобилът, който ще видите на IAA Mobility 2021. След завършване на N1 хомологацията, започваме такава и за пътническата версия (M1), а в последствие – и за варианта на L CITY с две задни оси.

Последвайте ни на:

Facebook

LinkedIn

YouTube

Оставете коментар