Skip links
Разгледай
Плъзни

SIN CARS Информационен бюлетин бр.4

Здравейте, приятели на СИН КАРС и L CITY,

Последните месеци бяха много вълнуващи за нас. За известно време прекъснахме изпращането на нашия информационен бюлетин и единствената причината за това беше влагането на усилията на всички хора от екипа на СИН КАРС в дейностите, свързани с производството на L CITY. От една страна – осигурихме още нови доставчици, сключихме договори с всеки от тях, организирахме доставките и снабдяването с материали… От друга страна – усъвършенствахме процеса на производство, подобрихме допълнително някои компоненти, усъвършенствахме детайли… И още много други важни задачи, които имаха за цел електромобилът ни да стане още по-модерен и отговарящ на всички съвременни изисквания за този вид превозни средства.

Ето най-актуалното от последния месец:

Следващият L CITY отпътува за Германия  

Поредният електромобил L CITY от нашата малка серия беше произведен и отпътува към новия си собственик в Мюнхен, който е нашият потенциален партньор за Германия.

Доволни сме да споделим, че през последните месеци успяхме да направим допълнителни подобрения в автомобила, да оптимизираме още процеса по сглобяването и да усъвършенстваме изработката на много от детайлите. Подобрена е също и работата на софтуера – с добавени нови два режима на движение сега автомобилът отговаря на всички изисквания и съвременни параметри.

L CITY този път е изработен във варианта Pickup (Пикап). Товарният му отсек е изработен изцяло от алуминий и е с тегло под 200 кг.

Отзивите за L CITY от нашите международни консултанти, които ни посетиха през последните месеци, са отлични.

СИН КАРС с партньор за Бенелюкс

„СИН КАРС ИНДЪСТРИ“ АД подписа предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Холандия и Люксембург. Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката L CITY. Двете страни по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество, като  до края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.

Патент за мултифункционалната платформата на LCITY

“СИН КАРС ИНДЪСТРИ” АД получи патент за изобретение с Рег. № 67420 B1 за „мултифункционална платформа за мултифункционален електрически автомобил за градска среда“.

Това беше важно събитие за нас. След близо година и половина проучвания, обсъждания и подробно докладване на всеки един детайл от платформата,  успяхме да покажем уникалността на нашето изобретение и да получим положителното решение на Патентното ведомство на Република България.

ПЪРВО място за българския суперавтомобил SIN R1 GT4 в Австралия

Българският суперавтомобил SIN R1 GТ4 за пореден път спечели златния подиум в третия кръг от състезанието Victorian State Race Series, провел се на 14-15 май в Мелбърн, Австралия. Отборът на Ричард Бендъл от началото на 2018 г. се състезава със суперавтомобила, произведен от СИН КАРС Индъстри АД. Отборът и пилотът Бен Шуутс постигнаха поредния си голям успех в надпревара с едни от най-големите в бранша. Нашият SIN R1 остави далеч след себе си не едно, а цели две Поршета. Коментаторите на състезанието го нарекоха „механичното чудо” в това състезание.

Ако искате да гледате цялото състезание, може да го намерите тук:

На снимката: Бен Шуутс – пилот на SINR1 GT4

Първи старт за SIN R1 GT4 и Иван Влъчков на Сериите от Централна Европа

След двугодишно прекъсване на живите състезания поради COVID-пандемията българският състезател Иван Влъчков е отново на европейска писта с произведения от СИН КАРС суперавтомобил SIN R1 GT4. На 4-ти и 5-и юни той участва в състезанията от ESET Cup Series на пистата Red Bull Ring в Австрия. В първия ден той се класира 4-ти в своя клас GTX и 27-и в общото класиране. В неделя отново завърши 4-ти в GTX и се издигна до 22-ро място в общото класиране.

Поздравления за Иван и неговия екип от всички нас от СИН КАРС! Успех!

Не забравяйте да ни последвате във Facebook, LinkedIn и YouTube!

До скоро!

Оставете коментар