Skip links
Разгледай
Плъзни

SIN CARS Информационен бюлетин, бр.3

15.10.2021г., Русе SIN CARS Newsletter, No.3    
Последният месец беше много вълнуващ за нас! Имахме честта и удоволствието да участваме в събития от световна величина, за които ще ви разкажем в следващите редове.    


Старт на IAA Mobility

Изложението IAA Mobility беше събитието, на което L CITY Koffer Utility S направи своя дебют.  Основната тема на тазгодишното издание беше преходът към зелен транспорт. Участие взеха марки и производители от всички краища на света. На изложението те демонстрираха своите решения за по-добро и чисто бъдеще. Зеленият ни електромобил беше изложен в Мюнхен от 7-и до 12-и септември, където се радваше на значителен интерес от хора на бизнеса, официални лица и любители. Вижте снимките:  
(Товарният L CITY Koffer Utility S в щанда ни на IAA Mobility)


(L CITY Koffer Utility S в щанда ни на IAA Mobility)


Първо представяне на L CITY пред българската общественост в София Тех Парк 

След завръщането ни от Мюнхен дойде ред да покажем нашия електромобил и на родна земя и какво по-добро място за това от София Тех Парк? Пред форумa “Джон Атанасов” на 27-и септември политици, хора от бизнеса, инвеститори, медии и любители на автомобилите се запознаха с целите и бъдещите планове на СИН КАРС Индъстри за развитие в България и по света. За нас беше чест да посрещнем на събитието и служебния министър на икономиката – г-жа Даниела Везиева, която ни поздрави за постигнатото до тук и ни пожела успех.


(L CITY Koffer Utility S)  


(Електромобилът ни за обучение на деца)

 
Обратно в Германия за NUFAM  

Веднага след нашето представяне в София Тех Парк отпътувахме отново за Германия – този път за NUFAM – най-голямото специализирано изложение за търговски превозни средства. Изложението в Карлсруе се проведе от 30-и септември до 3-ти октомври и събра на едно място представители на всички производители и доставчици от света на леко- и тежкотоварните превозни средства. Там нашият L CITY беше „в свои води“.
Посетителите имаха шанса да видят и спортния ни автомобил SIN R1, който също се радваше на огромен интерес.  


(L CITY Koffer Utility S)


(Спортният ни автомобил SIN R1)  


Австрия и Parcel+Post Expo

След NUFAM отидохме във Виена за Parcel+Post Expo – водещото световно изложение в областта на световните доставки на колетни пратки, услуги и решения за логистиката в електронната търговия и пощенската индустрия. Там нашият щанд беше посетен от представители на доставчици на пощенски и куриерски услуги от цял свят. Доставките тип last-mile или „последна миля“ и създадената, за да ги обслужва, система за управление на автопарк са наше предимство и с това успяхме да привлечем вниманието на хората от бранша. Доказателство за това е статията, написана за нас в официалния сайт на Parcel+Post Expo.

(L CITY Koffer Utility S и Sin R1)  


(L CITY Koffer Utility S)  

Тази есен е натоварена, но и продуктивна за нас. Запознахме се с множество потенциални партньори, доставчици и клиенти. Видяхме тенденциите в природосъобразния транспорт и сме уверени, че сме на прав път по отношение на нашите идеи и планове.
 
Ако искате да бъдете част от тях, не забравяйте да ни последвате във Facebook, LinkedIn и YouTube!

Оставете коментар