Skip links
Разгледай
Плъзни

Успех на NUFAM и продължаваме за Виена

7-то издание на NUFAM в Карлсруе се проведе от 30-ти септември до 3-ти октомври. Изложението беше с цел да събере под един покрив производители на товарни превозни средства и доставчици на части и услуги за тях. Посетителите имаха възможността да видят и да се запознаят с най-новите модели, тенденции и иновации от света на транспорта, спедицията и логистиката.

Там нашия L CITY Koffer S за пръв път беше официално представен в неговата естествена среда. В тазгодишното представяне, на щанда на L CITY посетителите бяха също приятно изненадани да видят и шосейната версия на спортния ни SIN R1. И двете превозни средства предизвикаха голям интерес от потенциални клиенти и партньори. Посетителите на щанда научиха спецификациите на L CITY Utility Koffer S и какво сме заимствали от моторните спортове за да го реализираме. Доволни сме от нашето участие и чакаме с нетърпение следващото издание догодина!

Поредицата от изложения, в които L CITY ще участва тази година, не приключва с NUFAM. Заминаваме за Австрия. От 12-ти до 14-ти октомври в столицата Виена ще се проведе изложението Parcel + Post Expo. Там посетителите ще видят известни доставчици, стартиращи компании и иноватори под един покрив. Също така ще открият технологии на бъдещето, услуги и решения за доставки, логистика и пощенски услуги.

Елате и ни посетете на нашия щанд 7070 в зала А и ще видите нашето решение за бъдещето на градската мобилност!

Оставете коментар