Skip links
Разгледай
Плъзни

Предстоящо IPO на СИН КАРС Индъстри

Производителят на спортни състезателни автомобили и електромобили СИН КАРС Индъстри подаде заявка за регистрация на сегмента „Пазар за растеж на МСП“ (BEAM) на Българската фондова борса. Това е втората компания от иновативен сектор, която желае да придобие публичен статут на новия пазар BEAM. СИН КАРС Индъстри ще предложи до 2 млн. акции с номинал 1 лв. всяка, като предлагането се очаква да се проведе на 1 юни 2021 г. Окончателната дата ще се потвърди след одобрение от Съвета на директорите на Българска фондова борса. Минимумът за успешно предлагане е предвиден да бъде 250 000 записани нови акции. Мениджър на емисията е ЕЛАНА Трейдинг.

СИН КАРС Индъстри с размах към европейския и световния пазар на електромобили

“СИН КАРС ИНДЪСТРИ“ АД е създадена през 2018 г. като продължител на част от дейността на “СИН КАРС” – бизнес с 10-годишен опит в разработването и производството на спортни състезателни автомобили, които участват в световния шампионат GT4. Първият български спортен и състезателен автомобил SIN R1 вече има славна история от над 30 първи места на три континента. Производителят има европейско одобрение за автомобилно производство, а базата от 6000 кв.м. се намира в гр. Русе. В последните три години новият иновативен проект на дружеството е за производство на електрически автомобили на базата на универсална платформа – L City. Компанията организира в Русе производството на шасита, части за купе и други компоненти за електрически автомобили, а самото сглобяване ще се прави в базата на компанията в Германия.

Създател и мажоритарен собственик на СИН КАРС Индъстри е инж. Росен Даскалов, който е и бивш автомобилен състезател, с 30-годишен опит в автомобилния спорт и индустрия. Визията за развитието на иновативното производство на електромобили е продуктите да са основно насочени за европейския пазар, за да се отговори на бързо разрастващите се нужди от този сектор.

Вижте повече информация на страницата на предлагането от ЕЛАНА Трейдинг

Вижте повече информация на страницата на предлагането от СИН КАРС Индъстри

Как да участвам в предстоящото IPO на СИН КАРС Индъстри

Оставете коментар

  1. Гледах току-що „Работен дневник“ на телевизия Европа. Силно съм впечатлен от замаха и успеха на компанията на инж.Даскалов. Пожелавам на компанията да продължи устременият си успех. Дано и други иновативни фирми последват примера ви. Стискам палци! И дерзайте момчета!👍